❈ Masszázsok és izomterápiák ❈ 

Masszázsok és izomterápiák


A masszázsok jótékony hatásai


A rendszeres masszázs nem csak tested felfrissítése, izmaid ellazítása céljából fontos, hanem idegrendszeredre is jótékonyan hat. Teljesítőképességed fokozódik, kevésbé leszel fáradt, ellenállsz a téged érő negatív energiáknak és nyugodtabbá, kisimultabbá, magabiztosabbá válsz. 

Fájdalom enyhítés,

Izom és Izületi panaszok enyhítése

Korunk állandó problémai,fájdalmai a hát derék gerincfájdalmak, Mozgásszegény életmódunk ,a folyamatos ülő vagy állómunka következménye a beszűkült ,fájdalmas mozgás.
Ilyenkor a legjobb megoldás az izmok és izületek mobilizálása és a fájdalom oldása.
A vérkeringés fokozásával a mélyebb  izomrétegek is újra mobilizálhatóak, visszanyerve ezzel a mozgás szabadságát.Beszűkült inszallagok a vízhiáyos állapot szintén , viszonylag rövid idő alatt megoldható a megfelelő masszázs és a megfelelő mozgás beiktatásával .


Fájdalom mentes. Könnyű pamut ruhában történik, kényelmes tatamikon ,puha párnák közt.1600 akupreszurás ponton strimulálva a szervezetet és annak energiáit az egészséges működésre.Átmozgatva a teljes test izomzatát és fellazítva a fascia rétegeit, collagén termelés fokozással

Az izmok és izületek mobilizálásával segít megszüntetni a fájdalmakat, pihentetően,nyugtatóan hat, segít az ellazulásban.Érinti a nyirok rendszer kapuit így segítve a nyirok áramlást is. 

Enyhíti a stressz káros hatásait

A masszázzsal nemcsak zsibbadó, fájó testrészeidet, izmaidat és a vérkeringésedet frissítheted fel, de nyugtató hatást gyakorol idegrendszeredre is. A masszázs révén aktiválódik a paraszimpatikus idegrendszer, és ellensúlyozza tested stresszre adott negatív válaszreakcióit. Feloldja az izmaid akaratlan feszülését, lehetővé teszi a normális szívritmus, vérnyomás és keringés helyreállását.

Erre stresszoldó olajos, illóolajos masszázsaink közül választhatsz.Ha az erőteljesebb masszázsokat kedveled akkor Svéd olajos masszázsaink is megfelelőek számodra, vagy egy talpmasszázzsal is nyugalomba hozhatod a szervezeted.

Pihentetőbb alvást biztosít

A stresszes életmód megzavarja az alvást is, fáradtságot, ingerlékenységet és érzelmi kimerültséget eredményez. Tűrő- és állóképességed csökken, nem tudod kipihenni magadat. A masszázs ellazítja a feszült izmokat és megnyugtatja az idegrendszert, a test ritmusa lelassul. Ebben a békés, meditatív állapotban csökken a vérnyomás, lelassul a szívritmus, mélyebb és szabályosabb lesz a légzés, így megnyílik az út a nyugalmat hozó, pihentető alvás irányába.

Mint minden masszázs így a nyirok,immunerősítő masszázsaink  is segítenek a szervezet méregtelenítésében,így segítve a megfelelő hormontermelést és stresszmentes alvást.

Ha nem akarsz vetkőzni várunk ruhás masszázsainkal,melyek szintén hatékonyan ellazítanak.

Fokozza az izmok teljesítőképességét

A masszázs közvetlen hatásaként enyhül az izomfeszültség, csökken az izomtónus, fokozódik az anyagcsere, ezáltal növekszik az izmok rugalmassága és teljesítőképessége. A fáradt izmok gyorsabban regenerálódnak, állóképességed javul. Könnyebb, rugalmasabb, kitartóbb leszel.

Svéd olajos masszázzsal, vagy ruhás, Izom és Izületi fájdalom,- rángatásmentes nyújtásokkal fokozható az izmok és a test teljesítőképessége,ezt támogatjuk Kinezio-Tape kezeléssel, vagy Köpöly terápia különböző változataival.

Javítja a bőr állapotát

A nap, a rossz levegő, a hiányos étrend, a nem megfelelő vízfogyasztás mind-mind hozzájárulnak a bőr kiszáradásához, ráncosodásához. A masszázs során kitágulnak a bőr kapilláris erei, a sejtek könnyebben jutnak oxigénhez és tápanyaghoz, ezzel pedig az ártalmas méreganyagok gyorsabban ürülnek ki. A fokozott vérkeringés biztosítja a bőr megfelelő nedvességtartalmát, így az nem fog kiszáradni és viszketni.

Bármely masszázsuk javítja a bőr állapotát,hiszen a vérkeringés és a nyirokkeringés fokozása alapja minden masszázsunknak.

A méz, a himalájai só , a teafa olaj kiválóan alkalmasak a pattanásos,acnes bőr panaszainak enyhítésére, fájdalommentesen masszázzsal egybekötve.

Erősíti az immunrendszert és beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait

A masszázs revitalizálja a test meridián rendszerét és javítja az energiaáramlást. Sokszor alkalmazzák fájdalommal élőknél, mert fájdalomcsillapító hatása kiemelkedő és még akut és krónikus betegségekből való felgyógyulásban is segíthet. A masszázzsal jobb a közérzet, javul az életminőség, nő a fizikai és a lelkierő.

Ruhás és olajos ,nyirok,  ( izom és izület, fájdalom ) fascia masszázsaink segítik a szervezet újra indulását így elindítva az öngyógyítás természetes folyamatát.

Erősít, nyitottabbá tesz, boldogít

A masszázs során jut időd megpihenni, befelé figyelni, lelassulni. Önmagadat másképp, mélyebb szinteken is megértheted és megismerheted. Intuícióid erősödnek, és ezt a mindennapi életben is hasznosíthatod. Könnyebben ráhangolódhatsz a természetre és fogékonyabb leszel a boldog pillanatokra.

Itt is minden masszázst kiemelhetnénk, hiszen ha a mozgás könyebb egy fájdalom enyhülésével, elmúlásával, ha jobb a közérzet ,akkor nyitottabban és boldogabban éljük a mindennapokat.