❈ Rólunk ❈

Rólunk

Több masszőrt, segítő szakembert foglalkoztató központunk, családi vállalkozásunk, otthont ad többféle masszázs technikának, gyógyszer mentes fájdalomcsillapításnak.

Minden vendégünknél egyénre szabott kezelést biztosítunk a  leggyorsabb és leghatékonyabb állapotjavulás, közérzetjavítás vagy prevenció érdekében. 

Olajos,Relaxáló stresszoldó kezelések az illatokra hangolódva oldják a stresszt. A lágy finom mozdulatok segítik a vérkeringés élénkítése javítják a vérnyomást ,az alvást, Terápiás masszázsként alkalmazva rendszeresen, felfrissítik a testet, Segítik a nyirok és immunrendszer egészséges működését . 

Nyirok masszázs, a keringés egészségéért, immunjavító, méregtelenítő, Nyirok betegeknek ajánlott , de egészséges szervezetnél is jótékony hatással bír a nyirok és immunrendszerre. A pumpáló finom mozdulatok a nyirokutakat nyitják meg ezzel segítve annak jobb keringését. Nyitott kiáramlású mirigyeket érintve a hormonháztartásra is jó hatással van . Speciális változatokban ,mozgásterápiákkal összehangolva ,segíti a termékenységet, menopauzánál segít a ciklus harmonizálásaban. A tünetek csökkentésében. 

Ruhás, Izom és Izület teljes testmasszázsunk ,izületi kimozgatásokkal, kényelmes tatamikkal várja a fájdalommal küzdőket, vagy ellazulni vágyókat. Átmozgatja a test izmait 1600 ponton, kimozdítja a Fascia rétegeket ezzel serkenti a collagén termelést, fellazítja a mély izmokaz, megnyújttja az inszallagokat ,ápolja az izületeket és a nyirokrendszert. Segíti a méregtelenítést. Fájdalommentes.Erősen fájdalomcsillapító hatású izomkezelés.Közben lazítóan lágy, kellemes pihenés. 

Svéd masszázsunk igényekre szabva, vagy teljes testmasszázsként mozgatja át az izmokat.Sós, kevert olajos az akne és egyéb bőrproblémák ellen. Akár Orosz mézmasszázzsal fokozva. Talpmasszázs az álló munkát végzőknek vagy a vérkeringés fokozására. 

 A direkt fájdalomcsillapítást különböző gyógyszermentes tapaszok segítik, illetve -Kinezio Tape kezelés. -Flossing terápia , -Mozgásterápiák, -Köpöly, olajos vákuummasszázs ,vagy fájdalmakra , száraz köpöly kezelések, ülő köpöly használata is.Mozgással,masszázzsal kombinálva. 

 Kismama masszázs

Ruhás,(1 trimeszter után )vagy olajos(2.trimeszterben) teljesen fájdalommentes stressz és fájdalomcsillapító kezelés, Átmozgatja az izmokat ,ízületeket. Finom mozgasokkal nyújtással felkészít a szülésre. Javítja vérkeringést és a nyirokkeringést. Megelőzi a vizesedést.Segít a bőr ápolásában , a striák ellen. Közben figyelemmel kísérjük a hasizmokat is ,hogy esetleges erősebb szétváláskor segísük a lassítást Kinesio-Tapes ragasztással. Pocakragasztás , segíti a tartást,az izmok működését a bőr nyúlását. Kinesio Tape-es fájdalomcsillapítás , a Derék és hát izmokat lazítja el így könnyebb mozgás fájdalommentes napokat biztosít. 

Babaváró foglalkozásokon bemutatjuk az Érintés Erejét, és fontosságát. Elsajátítjuk a várandósság alatti fájdalomcsillapítást vagy lazító mozdulatokat, párosan.Kiscsoportos vagy egyéni beszélgetések (coaching) alatt feloldjuk a babavárás izgalmait, beszélgetünk a családdá válásról.Családként pedig átsegítünk a nehézségeken. 

Előre egyeztetett időpontban rövid állapotfelmérés után megkeressük azt a kezelést, ami a legkielégítőbb hatást nyújtja számodra.D. Németh Mónika 

Fiatal korom óta emberekkel,gyerekekkel foglalkozom. Az emberi test bonyolultságát és törékenységét  röntgen asszisztensként ismertem meg, lenyűgözött ,hogy mennyire sérülékeny és mégis milyen összetett és erős.

De az is világossá vált mennyire nem vigyázunk rá, -magunkra, hiszen olyan sok minden megelőzhető lenne megfelelő prevencióval, masszázzsal ,mozgással.

Tanulmányaim közt szerepelt a természetgyógyászat, life coaching ,masszázs,-nyirok masszázs több típusa és keleti manuál terápiák.Funkcionális ,-hormonális táplálkozás .

Dolgoztam a gyermekvédelemben sérült és mentálisan sérült gyermekekkel is, de mindig is szerettem volna valami komplexebbet nyújtani. Segíteni.

Most valóban azt csinálhatom amit szeretnék , vigyázok az emberi törékenységre, próbálom az egészséges  jó közérzetet biztosítani minden általam végzett terápiával,segítséggel .

Étkezési életmód ajánlásokkal, gyulladáscsökkentés,-autoimmun tünetek állapotok, hormonális problémák, vagy a tartós fogyás egészségesebb életmóddal.Teljesen Rád alakítva figyelembe véve az életmódod, ütemed, problémád, célod.

Minden masszázs egyénre szabott, az adott problémára legyen az fájdalom, nyirokprobléma, vagy alakformálás, hogy minél hamarabb elérjük azt az állapotot ahol már valóban jó a közérzeted, enyhült,-nincs fájdalmad.

Dékán Péter 

Egész kisgyerekkorom óta küzdőportoltam ,itt megismerkedhettem a "gyúrás" fontosságával.

Megtanultam mennyire fontos a jól karbantartott izomzat és izület a mindennapok során. 

Később megismerkedtem a népi csontkovácsolaással és a természetgyógyászattal ,érdekelni kezdett a radioesztétika .

De különböző masszázsok, keleti manuális technikák, masszázsterápiák  megismerése után inkább ezt az utat választottam. Régóta emberekkel foglalkozom ,sokat beszélgetek velük,így megismerhettem mindennapos problémaikat, a mozgás hiányát az állandó rohanás miatt, és az ebből adódó fájdalmaikat.

Szerettem volna segíteni a mozgás pótlásában, a fájdalom enyhítésében, hogy a mozgás újra szabad és örömteli lehessen.

Természetesen az orvosilag kizáró okok tekintetében.

Minden masszázs amit végzek egyéni,igyekszem teljesen a vendégre igazítani, hogy minnél előbb elérjük azt a közérzetjavító hatást amiért felkeresett minket. 


Szép kártyás (OTP,K&H) és bankkártyás fizetési lehetőséggel.

Medita masszázs és izomterápia

9023 Győr, Mester utca 28.      Bejelentkezés:  +36 70 602 9818