Yoga masszázs a keleti csoda?

2023.01.09

A keleti masszázs elméleti alapjai a testet behálózó energia vonalak koncepciójára épülnek.

Célja az energiaáramlás zavarai következtében kialakult fájdalmak, feszültségek, esetleg betegségek kezelése. Az energia vonalak masszírozása fel tudja oldani ezeket a blokkokat, elakadásokat, visszaállítva az energia szabad áramlását, és ezen a szervezet egyensúlyát.

Elindul az öngyógyítása a szervezetnek .

A Jóga masszázs is ilyen !

Szemben a nyugati masszázs technikákkal a masszázs nem csak a fizikai testet kezeli, az izmok közvetlen megdolgozása mellett az energiapontok nyomását vagy általános nyomást alkalmaz helyette. A masszázs során végzett nyújtó gyakorlatok megfelelnek a jóga által alkalmazott ászánáknak, ezért hasonló hatással bír a szervezetünre.

A masszázskezelések minden esetben személyre szabottak, a vendég egészségi állapota, rugalmassága és testméretei alapján végezzük. A kezelések során mindig teljes testmasszázs történik, annak érdekében, hogy az energiaáramlás az egész testen kiegyensúlyozható legyen.

️ Amennyiben speciális terápiás céllal történik a masszázs (pl. fejfájás, derékfájás, stb.) úgy a teljes test masszázst követően sor kerülhet csak egyes testrészeket, energiavonal szegmenseket érintő rövidebb kezelésekre is. Azonban ebben az esetben is minden 4-5. kezelés ismételten teljes testmasszázs kell, hogy legyen.

Technikai tudnivalók 

A masszázst ruhában végezzük - kényelmes vékony pamut hosszú nadrág és rövid vagy hosszú ujjú pólóban. Masszázs ruhát biztosítunk vendégeink számára, illetve igény szerint saját ruha is hozható.

A kezelések átlagos ideje 1 óra, mely az egyéni igények és lehetőségek alapján lehet kicsit hosszabb vagy rövidebb. 

A masszázs földön lévő matracon történik

Fájdalmad van , jógáznál? Próbald ki ,vezetve ...nálunk.