Őszi lélekmelegítő masszázsok

2022.10.06

Miért tesz jót az egyre hűvösebb,nyirkosabb időben egy átmelegítő masszázs.


Mert a változó időjárás hat a szervezetünkre és a hangulatunkra is . Erősödő ízületi fájdalmakkal és kevesebb mozgás miatt feszülő izomzattal .
Hangulatunk ahogy borul és szürkül az idő úgy fordulunk a fény felé, élvezzúk a karácsonyi meleg fényeket mert kicsit visszahozza a fénysebb melegebb napokat a lelkünkbe.

Egy masszázs ugyan nem tart sokáig de testileg lelkileg feltölt, és rendszeres jelenlétével az életedbe kiegyensúlyozottabban telnek a mindennapjaid. Könnyebben mozogsz ,fájdalommentesebben ,és lelkileg kiegyensúlyozott.
Testre szabottan Rád állítjuk össze minden masszázsunk, akár ruhás izomlazításban ,izületi kezelésben vagy olajos masszázsban részesülsz.

--Olajos masszázsoknál használunk himalájai sót aminek a meleg párolgása kifejezetten jó a légutaknak. Bőrödön 2 perc alatt kerülnek ásványi anyagai a keringésbe és fejtik ki jótékony hatásukat.
Illóolajos relax masszázsnál a rád szabott illatokkal kezdődik a melegített masszázs , az illatok erősen hatnak a hangulatra és pihentetik a lelket, vagy felfrissít mentálisan.

--Gyertyás masszázs az test és az elme maximális kényeztetése, az olvasó sea vaj, méhviasz kakaóvaj , és az illatos aroma langyos kényeztetése teljesen ellazítja mindened,és ápolja értékes összetevőivel a bőröd.

--Méz varázslatos összetételével meleg olajjal kevert hátmasszázs mely frissít mégis puhává lazává teszi a hát és nyak izmait, erős gyulladáscsökkentő, anti age hatású, és antibakteriális hatásai a vérkeringésbe érve immunrendszerünket támogatják.

--A gyógynövények felgőzölve kerülnek meleg olajjal átmaszírozott testedre, a zsákocskával is masszírozlak. A gyógynövényekből kiáradó pára beszívódik a bőrbe, és be is lélegzed a kellemes aromát, mely a tüdőre és a légutakra is jótékony hatást fejt ki.

A meleg, a nyugtató illatok is kedvezően hatnak rád, főleg az őszi hűvösebb időben. Megszünteti görcsös hátfájásodat, oldja a merev ízületeket. Relaxál, és átmelegíti tested és lelked is, rugalmassá és selymessé teszi a bőrödet.Teljes pihenés 60 percben mely akár hetekig kihat az érzékeidre és a testedre.

Egy 60 masszázs relaxáló ereje egy kiadós alvásnak felel meg. Ezek a technikák hatékonyak olyan izomfájásokra, amelyek a túlzott fizikai megerőltetés során lépnek fel,vagy a mozgás hiánya miatt , enyhítik az izom és ízületi gyulladásokat , lazítják az izmokat, és nyugtatják az elmét.

Időpont foglalás és érdeklődés: