Nyirokrendszer, a szervezet méregtelenítése.

2022.09.20


Nyirokrendszer - szervezetünk szennyvízcsatornájának megtisztítása

A nyirokrendszer meg tisztításával méregteleníthetjük az összes szervet.
A nyirokrendszert úgy kell elképzelni, mint egy mini csatornarendszert, behálózza a testet. Nagy feladatot lát el a szervezetben, ugyanis a méreganyagokat szűri ki és szállítja a vérből, a veséből. Kiszűri a baktériumokat, az elhalt hámsejteket és a méreganyagokat.

Az ételeket, amiket elfogyasztunk, a szervezet feldolgozza, és minden szervhez eljuttatja azt az alapanyagot, amire szüksége van, azonban a fel nem használt anyagoknak távozniuk kell. A rendszeres méregtelenítés fontos, különben a szervezetben, a nyirokcsomókban felhalmozódnak a toxinok és emiatt az immunrendszer gyengébbé válik, betegségek léphetnek fel.

️A méregtelenítésnek jelentős segítséget nyújt egy ezzel egybekötött nyirok masszázs kúra ami segíti a nyirokrendszer és a test tisztulási folyamatát.

 

️Kinek kell méregtelenítenie a nyirokrendszerét?

Mindenkinek szüksége van a nyirokrendszer megtisztítására, hogy megszabadulhasson az évek alatt felhalmozott salakanyagoktól. A méregtelenítés folyamán minden szervünket tisztíthatjuk. A nyirokrendszer működése lassulhat a túl sok tejterméktől, a dohányzástól, az alkoholfogyasztástól, a gyógyszerektől, de akár vírusoktól és betegségektől is.
Melyek a lassú, méreganyagokkal telített nyirokrendszer tünetei?

  • a szervezet nem képes felvenni a harcot a betegségekkel szemben,
  • fáradtság, ami nem múlik el az alvástól és a pihenéstől,
  • a nyirokmirigy duzzanata (ez súlyos betegségre is utalhat!),
  • túl erős verejtékezés,
  • allergia,
  • vérkeringési zavarok,
  • bőrviszketés.

A tea, és különböző méregtelenítő italok vagy folyamatok közben sose felejtsünk el megfelelő mennyiségű vizet is fogyasztani, hogy a felszabadult méreganyagokat legyen, ami "kimossa" a szervezetből. 

Valamint, akinek tudomása van konkrét egészségügyi problémáról, érdemes konzultálni előbb az orvosával, mielőtt intenzívebb méregtelenítésbe kezd.