Előzd meg az Influenzát masszázzsal!

2022.10.07

Immunerősítő masszázs


Ősszel, a nyirkos időben egyre több az influenzaszerű megbetegedés.Folyamatos küzdelem az orrfolyással, torokfájással, köhögéssel, esetenként a lázzal.

Az elmúlt évek elég rossz tapasztalatokat hordoznak ezekkel a tünetekkel, pedig ezek általános légúti betegségek.
Ezek 7-10 nap alatt, akár házi praktikákkal is elmúlnak a tünetek, pedig könnyen enyhíthetők, de akár meg is előzhetők.

Milyen jó lenne, ha nem kéne tartani az influenzától, ha nem folyna az orrunk az első szeles napon, és a buszon se kapnánk el egy köhögős betegséget.

Masszázs influenza ellen?

Többször említettük a himalája só felgőzölt párája milyen hatással van légutakra, a méz híresen erős immunerősítő, és a gyógynövények párája szintén az immunrendszert támogatja.


Egy immunerősítő kezelés alkalmával, először magát az immunrendszert a, nyirok rendszert vesszük kezelésbe, finoman ingerelve a hatásosabb működésre, így a napi bekapkodott C-vitamin és a divatos D3 is jobban fel tud szívódni. D3 olaj formájában K1-, és K2-vitaminnal valóban hatásos immunerősítő, mivel a K-vitaminok a szív izmait segítve erősítik a nyirok áramlást.

Immunerősítéshez a só melegen folyamatos "kellék", beszívott párája a légutakat erősíti, tisztítja. Bőrödön olajjal 2 perc alatti beszívódása a véráramba kerülve többszáz hatóanyaga és ásványi anyaga azonnal, támogatóan hat.

A gyógynövények szintén így segítik a szervezeted.Kifejezetten a Te panaszodra állitjuk össze a masszázshoz használt növényeket, melyekkel gőzölés után melegen átmasszírozunk és ezeket otthon még párszor tudod használni.

A méz a végén egy kis keringésfokozó.Vérbőséget okozva juttatja el tápanyagait, segíti megelőzni a légúti betegségek kialakulását.
Ne várd meg az influenzát, előzd meg egy masszázzsal!