Az igazi stresszkezelés

Engedd el a mindennapi stresszt és pihenj velünk! 

Itt igazi lehetőséged van arra, hogy kiszakadj a mindennapok rohanásából, és feltöltődj a stresszoldó masszázsunkkal. 

Vágysz arra, hogy kiszakadj a mindennapok rohanásából, és újra megtaláld a belső békédet és nyugalmadat? Engedd, hogy a Medita Masszázs és Egészség szalonban megtapasztald a valódi stresszoldás gyógyító erejét! Tapasztalt masszőröink szeretettel várják, hogy elvezessenek egy utazásra, ahol a test, az elme és a lélek egységben találkoznak. 


A stresszoldó polinéz masszázsról

Természetes, lágy ringató technikától (Lomi-Lomi) relaxál a test, hogy elérje a teljes ellazulás állapotát. A MA-URI egy ősi módszer, melynek célja visszaállítani az egyensúlyt test, lélek és szellem között. Ennek a módszernek köszönhetően megszabadulhatunk a negatív érzelmektől, félelmektől és aggodalmaktól, melyek akadályozzák a belső harmóniát és egyensúlyt. 

A MA-URI masszázs hatékonyan segít az mindennapi stressz leküzdésében, valamint a traumás élmények feldolgozásában. A masszázs során a masszőr finom, gördülékeny mozdulatokat alkalmaz, melyek átölelik és megnyugtatják a testet. Ez a módszer nemcsak a fizikai feszültséget oldja, hanem segít megszabadulni a mentális és érzelmi blokkoktól is, így elősegítve a belső egyensúly és harmónia visszaállítását.

A MA-URI masszázs során a masszőr az egyénre szabott kezelés során finom, lassú mozdulatokkal dolgozik, figyelve az adott személy testi és lelki reakcióit. A kezelés általában egy melegített masszázsolaj segítségével történik, ami tovább fokozza a relaxációt és az élményt. Fontos megjegyezni, hogy a MA-URI masszázs nemcsak a testnek, hanem a léleknek is gyógyító hatással bír, és segít visszatalálni a belső béke és harmónia állapotához.


Masszázs személyre szabva

Tapasztalt és figyelmes masszőreink kizárólag a Te igényeidet veszik figyelembe, a cél a tökéletes pihenés, stresszoldás.

Időpontfoglalás kényelmesen

Foglald le időpontodat a kanapé kényelméből, a az időponton sem kell stresszelned. Kattints a gombra lent.


Nálunk a vendég mindig az első.

 Rugalmas időpontfoglalási lehetőségeinkkel, speciális masszázs technikáinkkal és barátságos kiszolgálásunkkal arra törekszünk, hogy minden egyes látogatásod egy különleges élménnyé váljon. Hagyd, hogy a Medita Masszázs és Egészség szalonban megtaláld a harmóniát és a feltöltődést, amire szükséged van az életedben!