Nem mindegy milyen az olajos masszázs?

2022.11.20

Nem!

Hiszen az igényeidre szabjuk minden masszázsunkat. Egy előzetes állapotfelmérést ,anamnézist követően egyeztetjük igényeidet is, mit vársz el a masszázstól.

Ha az online foglalóban foglaltad masszázsod az sem akadálya annak ,hogy nálunk másképp dönts a beszélgetés során.

Nézzük sorban mik a hatásai különbségei a főbb masszázsainknak:


Svédmasszázs:

A legismertebb masszázstechnika ,főleg anatómiai alapokon nyugszik.

A svédmasszázs teljes testre kiterjed ,de kérhető hát,-váll vagy láb , talp kezelésére is.

A masszázs során a vendéget simító, gyúró dörzsölő mozdulatokkal lazítjuk el, vérbőséget okozva a felsőbb szövetekben.

kiváló választás irodai dolgozóknak nyakuk válluk, lábuk frissítésére. Illetve reumatikus panaszokkal küzdőknek akiknek nem javasoltak a nyújtó lazító mozdulatok. Sportolóknak sportmasszázs formájában van rá lehetőség, ez egy erősebb gyúró technika az erősebben igénybe vett izmok részére, lazítására

Balinéz masszázs:

Ahogy a neve is mutatja a Balinéz partokról származik ,nem a kifejezett keleti gyógymasszázs, inkább stresszoldó mély relaxációs masszázsok egyike. 

Jellegzetesen lágy hullámzó mozdulatokból álló olajos masszázs, Különlegessége, hogy a masszőr nem csak a kezét ,hanem az alkarját és a könyökét is használja a fájdalmak oldására. egyéb segédeszközei nem ritkán a masszázsrúd. Kérhető meleg olajjal a thermo hatás, ellazulás fokozása végett. 


Sómasszázs:

Kétféle só masszázzsal várjuk vendégeinket.

A hagyományos sómasszázs mely bármely masszázsunkal egybekötve alkalmazható az izmok lazítás és a vérbőség fokozása érdekében. Emellett a só mély relaxáló hatású, megfelelő pontokra helyezve a testen teljesen ellazítja azt.

Másik masszázstípus a bőr vitalitálását is szolgálja , olajjal vegyítve a himalájai só több száz értékes ásványi anyaga perceken belül bekerül a véráramba és kifejti jótékony hatását.

> olajos masszázs meleg só tömbbel, gua-sha , kaparó technika .Mely oldja a mélyebben lévő izomblokkokat is, komolyabb vérbőséget okozva, nyoma akár napokig látható marad.

>  Tulajdonképpen egy lágy peeling masszázs . Olaj és finomszemcsés sós masszázs keverékkel megszabadítjuk a bőrt az elhalt hámsejtektől ,idősebb bőrnél ,kávét is alkalmazunk koffein tartalma miatt.

tisztítás után pórustisztító hatása végett a vitalizáló krémek , olajok jobban felszívódnak a masszázs során.

A sómasszázs hidratáló, méregtelenító , hámlasztó ezáltal bőrszépítő hatású. A bőr tapintása bársonyos és puha lesz

Szalonunkban férfi női zuhany várja a vendégeket.

Köpöly terápia:

Köpölyözés vagy vákum masszázs?

Mindkettő remekül használható izomlazításra, nehezen maszírozható csomók , vagy barancsbőr ellen, szintén bevethető a nyirokmasszázs folyamatában is .

Szalonunkban többféle köpöly technika áll a vendégek részére:

>  A kíméletes és nagyon kellemes vákum csúszó masszázs . Mely során az olajos masszázs alatt vákum köpöllyel is át van maszírozva az érintett testrész, így fokozva a vérbőséget segítve az izmok méregtelenítését.

>  A hagyományos vákum köpöly során szárazon közvetítő anyag nélkül kerülnek fel a köpölyök, vákummal ,a levegőt kiszívva a bőr mélyebb rétegei is érzékelik a vérbőséget ezáltal fájdalommentesebbek és rugalmasabbak lehetnek. Ennek e kezelésnek a nyoma pár napig látszódhat a kezet testrészen.

Meleg thermo masszázsainkhoz tartozik a méltán kedvelt méz masszázs :

 A méz köztudottan egy értékes bőrtápláló gyógyhatású természetes anyag, mézmasszázs során a mézet olajjal vegyítve melegen visszük fel a bőrre , főleg a hát,- váll területére és simító mozdulatokkal be maszírozzuk.

 A méz a bőr felszínén ragacsos hatása lévén egyfajta  fájdalom mentes vákumot képez ezzel beindítva a vérbőség fokozását és a limphociták számának gyors növekedését az adott területen. 

Így gyors méregtelenítésen esünk át kellemes aromákkal melegen ellazulva, bőrünk puha és bársonyos lesz.

Szalonunkban férfi és női zuhanyzó várja vendégeinket.