Milyen problémákra ad megoldást a Kinezio-Tape?

2022.05.13

Kinesio tape kezelés hölgyeknek, kismamáknak anyukáknak.

A kinesio tape egy speciális tapasz, amely nem tartalmaz hatóanyagot, így használata várandósoknak is ajánlott. A szervezet aktivizáló és öngyógyító folyamatát segíti elő, erősíti fel. Célirányos, gyorsan érezhető a hatása. 

Milyen problémákra kínál megoldást a kinesio tape?Kinesio tape várandósoknaksúlygyarapodás miatt kialakuló ízületi instabilitás, különös tekintettel a deréktájramegnövekedett pocak alátámasztásahasizmok kettéválásának megelőzése, kezeléseödémák kezelése, megelőzéseizomlazítás a különösen terhelt területeken Kinesio tape szülés utánbőr regenerációja, terhességi csíkok halványításaízületek, izmok megerősítésehelyes testtartás segítéseszét vált hasizom korrekciójaemlőgyulladás eseténmenstruációs tünetek enyhítéséreKinesio tape babáknakhasfájás esetén

A kinesio tape kezelés menete 

A Kinesió tape alkalmazása a következő módon történik: a kifejezetten erre a terápiára kiképzett szakember (és csakis ő!) néhány vizsgálat elvégzését és a panaszok kikérdezését követően a kellő méretű és színű szalagot levágja, majd felragasztja a megfelelő helyre. Amennyiben nem várandósságod alatt jelentkezel nálam, akkor is sokat segíthet a kezelés, derék fájásra, tartás korrigálásra, hiszen a babákat sokat ringatjuk, dajkáljuk, így sajnos a tartásunk igencsak megsínyli az első időszakot. 

Egyenes hasizom szétválása esetén a megfelelő torna mellett a ragasztással teljesen zárhatjuk az izmot. A kialakult terhességi csíkok, stria, amíg rózsaszín, friss még, nagyon szép eredményt érhetünk el a hetek alatt. 

Ezek a szalagok a bőröddel megegyező tulajdonságúak. Bőrbarát, antiallergén, a test hőjére reagáló ragasztóval, pamutból készülnek, ráadásul gyógyszer sincs bennük. Így, a megfelelő technikával, szakember által felhelyezve semmilyen mellékhatásuk nincs. Viszont sokat segíthet neked abban, hogy a mozgás az idő előrehaladtával ne okozzon fájdalmat, ugyanolyan aktívan élhesd meg a mindennapokat, mint a várandósságot megelőzően. 

Császármetszések, műtéti sebek, hegek kezelése szintén lehetséges a Cross tape segítségével. Amennyiben szeretnéd kipróbálni a Kinezió tape-et, vedd fel a kapcsolatot velünk.

Kismamam masszázsunkal kombinálva sok fájdalomtól kímélhetetd meg magad ,segít a vizes lábakon a derékfájáson a megfelelő keringésen.