Mi az a páros masszázs?

2022.11.20

A páros masszázs hazánkban is rendkívül kedvelt  és keresett szolgáltatás. Népszerűsége abban rejlik, hogy egyaránt remek programlehetőséget kínál a kikapcsolódáshoz. A masszázs előnyeit is maximálisan kiélvezhetik a vendégek.

Alapvetően a páros masszázs valóban az amit a név is sejtet. két ember egy időben, egy helységben való masszírozása.

Viszont ez nem egy külön technika ,vagy módszer ,de típusa és a lehetőség szerint a vendégek igényei alapján kedvükre variálható. Ez attól is függ a résztvevők mivel szeretnék eltölteni a 60,illetve 90 percüket.

Kinek ajánljuk?

Ezt a szolgáltatást szívből ajánljuk bárkinek aki minőségi időtöltésre vágyik szerettével-Egyaránt igénybe vehetik romantikus ,baráti, vagy rokoni kapcsolatban álló vendégek is.

Szeretettel várunk párokat, házaspárokat, barátokat, szülőket gyermekükkel, testvéreket vagy jó viszonyt ápoló kollégákat .Hiszen a páros masszázs sajátossága, hogy minden nemű kapcsolatnak megfelelően lehet alakítani.

A páros masszázs remek ajándék lehet születésnapra, évfordulóra, baráti nagy alkalmakra , babavárás előtt állva.

De kedvelt ajándéka leány, és legénybúcsúknak, vagy a házasulandóknak szervezve pihenés gyanánt, az esküvő előtti napokra.

Masszázs pároknak:

Amennyiben egy pár érkezik masszázsra a romantikus hangulatról gondoskodunk, lágy zenével és lágy, meleg hangulatos fényekkel.

Masszázs barátok családtagok részére:

Barátok és rokonok estében a kezelőhelység fényei eltérhetnek a fent leírtaktól, hacsak nem ezt kérik. A kezelés itt is lágy zenére történik a teljes ellazulás érdekében, barátságos, vidám, kellemes légkörben.

Mivel maximálisan szeretnénk vendégeink igényeit kielégíteni, kérdéseivel, kéréseivel keressen minket nyugodtan. Lehetőségeinkhez mérten igyekszünk eleget tenni az egyedi igényeknek.

Hogyan zajlik az általános páros masszázs?

Fűtött meleg , puha tatamik (matracok) várják a pihenni vágyó párt. Kellemes lágy fényben, halk zenére történik a masszázs, Könnyű ruházatban ,amit lehetőség szerint magukkal hoznak. Finom gyúró simító mozdulatokkal dolgozunk, fájdalommentesen. a teljes relaxáció érdekében. Ha igénylik ,fájdalmas területeken oldjuk a blokkokat és fellazítjuk az izmokat .

Az a lényeg, hogy a páros masszázs résztvevői egyforma időintervallumot válasszanak ki. Ezen belül a masszázs típusa már variálhatóbb ha különleges igény van rá.

Kombinációs lehetőségek:

-Szinkronmasszázs, itt a fűtött tatamikon szinte ugyanazon időben ugyanazokkal a mozdulatokkal egymás mellett, pihenhetnek, relaxálhatnak, élvezhetik a masszázs különleges élményét, hatását.

-A tatamis masszázs mellé az egyik fél kérhet olajos masszázst, választékunk különböző relaxációs technikák:

         Tatamis masszázsaink:                                                                            Olajos masszázsaink:

         > Izom és Ízület nyújtó masszázs                                                             > Svédmasszázs

         > Fájdalom oldás                                                                                      >  Balinéz relaxációs masszázs

          >Jóga masszázs                                                                                      >  Immunerősítő nyirok masszázs

Olajos és , ruhás, száraz masszázsaink során is alkalmazunk lazító relaxáló elemeket, mint például a forró sós pakolásos masszázsaink, Melegített himalájai sós pakolással oldjuk fel a fáradt izmokat ,és lazítjuk el a testet és az elmét.

A fentieken túl szeretettel várjuk a babavárást épp átélőket is. Kismama masszázsunk is a teljes ellazulást nyújtja. ezen felül segít a fájdalmak oldásában kezelésében , fokozza vérkeringést, ezzel segítve a néha dagadó lábakon.

Páros masszázsaink általánosan 60 percig tartanak, de kiegészítő kezeléseket is igénybe vehetnek az arra vágyók 90 perces masszázsaink során.

                                                              >  Japán arcmasszás, 

                                                              >  Köpölyözés, csúszó vagy száraz köpöllyel,

                                                              >  Talp vagy kéz masszázs 

Szalonunkban bármely masszáskombinációra van lehetőség , Szeretettel várjuk a párosan lazulni ,pihenni vágyókat.