Koronavírus hatásainak kezelése

2021.12.07

Átestél a Covid-19 víruson, de úgy érzed, hogy az egészséged nem a régi?

 A fertőzést követően hetekig, sőt akár hónapokig is fennmaradhatnak a tünetek, melyek az életminőséget jelentősen befolyásolják, mint pl: légszomj, nehézlégzés, erős fáradékonyság, heves szívdobogás, alvászavar, szorongás, depresszió, szédülés, izom és ízületi fájdalmak.

Új csomagajánlatunkkal Neked szeretnénk segíteni, hogy visszatalálj Önmagadhoz, a normális életedhez! 

A csomag összeállítása rövid személyes konzultáció után történik, egyénre szabottan, amely az alábbi szolgáltatásokat is tartalmazhatja: 

Nyirok masszázs: Segít a szervezetnek helyreállni, az immunrendszert segíti a helyes működésben. Keringés javító, így fokozza a szív a tüdő helyes működését. Támogatja a belső egyensúly visszaállását.

Regeneráló masszázs: Támogatja az izmok, ínszalagok helyes működését, fájdalomcsillapító és nyirok működést fokozó hatással. Továbbá csökkenti a magas vérnyomást. 

Relaxációs masszázs: A tesi-lelki megújulást és feltöltődést szolgálja. Segít az alvászavarokon . 

Talp masszázs: támogatja és segíti a COVID fertőzésben érintett szervek működését. Csökkenti a stresszt, elindítja a szervezet önreflexióját, támogatja az immunrendszert. 

POST-COVID masszázsok: 

Kezeléseink külön vagy variálva is alkalmazhatóak, akár kúraszerűen, mivel olyan masszázsokat tartalmaznak melyeknek többszöri alkalmazása ajánlott. Szakembereink segítenek eldönteni, hogy az adott problémára melyik típusú kezelést javasolják.

Részletekért érdeklődjön:

 A +36 70 602 9818 telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@meditamasszazsgyor.hu címre.