A KoroKan masszázs előnyei

2021.09.17

Miért érdemes a KoroKan masszázst kipróbálnod?

Sokan tartanak a masszázstól, a következő előítéletek miatt: "Ott le kell vetkőzni". A KoroKan masszázst ruhán keresztül végezzük, így csak hozd el a legkényelmesebb nadrágod, pólód, zoknid, és máris élvezheted a masszázs kellemes hatásait ruhában is. 

Műtét után gyorsítja a regenerációdat. "Kényelmetlen a keskeny masszázságyon feküdni, forgolódni, nem tudok hasra fordulni" - A KoroKan masszázst a földön, kényelmes matracon végezzük, a háti részeket kényelmes, hason fekvős, puha párnákkal kitámogatott testhelyzetben. A háton fekvésnél szintén párnákkal alátámasztva tesszük kellemessé, mindig az adott testhelyzet igényeinek megfelelően.

 "Nagyon érzékeny vagyok, biztos nem esne jól a markolászás" - A KoroKan masszázs kötött fogásokkal dolgozik, a teljes testen, és a hatása (a test harmonizálása, a szervezet öngyógyító folyamatainak elindítása) nem a masszőr erejétől függ, így mindig az adott vendéghez igazítva végezzük, és lágyítunk, vagy erősítünk a masszírozó mozdulatokon. Nem csípünk, nem markolunk izmokat, a masszázsnak nem szabad fájdalmasnak lennie. A KoroKan masszázs mindezek mellett segít a vízhajtásban, a testi fájdalmak és egyéb kellemetlen testi tünetek enyhítésében, valamint a relaxálásban és az energetizálódásban, és a két testfelet harmonizálva támogatja az egészséges szervezetet, sőt hosszabb távon teljes fájdalom megszüntető, vagyis gyógyító hatása van. 

Aki nem szívesen vetkőzik, vagy nem szereti az erős masszázs fogásokat, illetve akinek kötött izmai vannak, annak érdemes kipróbálnia.

Nem csak a krónikus fájdalmat oldja, jobb közérzetet is biztosít.