Hatékony kezelések fájdalomra.

2022.09.20

Tradicionális keleti masszázsok, a modern igényekre alkalmazva.


A yumeiho, shiatsu, vagy thai nem egy hétköznapi masszázs. Tradicionális alapokon nyugvó manuális technikák .Ezekből alakultak ki különböző masszázs ,illetve manuál terápiák a nyugati életmód igényeihez alkalmazkodva, modern anatómiai ismeretekre is támaszkodva.

Nálunk is választhatsz több típust igényeidhez, problémához alkalmazkodva. Ez a masszázs technika rendkívül gyorsan ellazítja a fáradt izmokat. 

Magas szintű masszázs mely nem csak a tünetekre hat, hanem az okokat is segít megszüntetni. Fájdalom mentes. Könnyű pamut ruhában történik, kényelmes tatamikon ,puha párnák közt.

Az anatómia és a keringést segítő feltámasztott pózokban a teljes nyugalomért .940 -2600 akupresszúrás ponton stimulálja a szervezetet az egészséges működésre.Átmozgatva a teljes test izomzatát és fellazítva a fascia rétegeit, collagén termelés fokozással.Mely segíti az ínszalagok mobilizációját is Gyors megoldás fájdalmak oldására ,közérzet javításra.

Az átmozgatások és nyújtások révén az izmok és ízületek mozgatásával segít megszüntetni a fájdalmakat, pihentetően,nyugtatóan hat, segít az ellazulásban.Érinti a nyirok rendszer kapuit így segítve a nyirok áramlást is.

Egy előzetes állapotfelmérés után a masszőrrel közösen kiválasztjátok az alkalmazni kívánt technikát.Személyre szabottan a Te egyedi igényeidhez és problémádhoz alkalmazkodva.

Pontosan ezért alkalmazható:

-Energiahiányos állapotok megszüntetésére

-Mozgásszervi és gerincproblémák korrigálására

-A nyak-, hát-, és derékproblémák,fájdalmak csökkentésére

-Az ödémás állapotok javítására

-Különböző izomfájdalmak esetén izomlazításra

-A kimerültség, fáradékonyság megszüntetésére 

-Idegesség, ingerlékenység oldására

-A szervezet méregtelenítésére

-Krónikus fejfájások, alvászavarok enyhítésére, megszüntetésére

Ez a technika akkor is tökéletes számodra ha Ha érzékeny a bőröd , allergiás vagy a masszázsolajokra, krémekre, vagy zavar a vetkőzés masszázskor.