Fájdalommentes, hatékony gerinckezelés

2021.12.16

Ez a Japánban kifejlesztett módszer a gerinc és mozgásszervi problémák kezelésére egy a leghatékonyabb módszerek közül.

Magas fokú hatékonysággal működik, ízületbarát és fájdalommentes.

A kezelés lényege, hogy a keresztcsont és a csípőcsont közötti ízületet (SI ízület) kimozgatjuk, feloldjuk az ízületben keletkezett feszültséget, ez által csökken vagy teljesen megszűnik a derékfájás. Hakata professzor szerint (aki ezt a kezelést kifejlesztette Japánban), az esetek többségében az SI ízület blokkolva van, nem jól működik, és ez okozza a derékfájást. 

Több alkalommal gerincsérv műtétek után sem múlt el a derékfájás, ezért kezdték kutatni a fájdalom okát. Ennek az eredménye a tanulmány a SI ízületről. A kezelés abban segít, hogy az ízület mozgásának elakadását megszüntessük.

Sokféle derékfájásnál lehet alkalmazni, aki eddig úgy érezte, hogy sérv, isiász, vagy lumbágó miatt fáj a dereka, érdemes kipróbálni, mert sok esetben nem ezek a problémák a fájdalom fő kiváltó okai, hanem az imént említett ízület elakadása. 

Ez nem csontkovácsolás, kezelés közben 2-3 mm-t mozdítunk az ízületen, valóban teljesen fájdalommentes és rövid ideig tart, valamint a pácienseket sem terheli meg, mert rendkívül finom kezelés, ezért szinte bárkinél segíthet.

A kezelés mindenkinek egyénileg személyre szabott.
Fontos! A kezeléshez hozzon magával rövid/hosszú ujjú pólót (ne legyen ujjatlan), melegítőt vagy cicanadrágot és zoknit!