Arcfiatalítás masszázzsal?

2021.10.28

Igen, lehetséges, arcfiatalító japán arcmasszázzsal.

Stresszoldás több ezer éves módszerrel. Arcunk fiatalításán nem csupán kozmetikai készítmények hosszú soraival dolgozhatunk, tehát a naponta elvárható hidratálással, ránctalanítással, hanem az évezredes tudománnyal, arcmasszázzsal is. 

Mi is a japán arcmasszázs? 

Egy nagyon különleges masszázstechnika, nem csak az arcot érinti, érinti a vállakat, a fejet, az arcot és a nyakat. Ez nagyon fontos, hiszen a nyak masszírozásával utat engedünk a vérnek, hogy feláramolhasson az arcba, és oxigént vigyen, táplálja az arcbőrt. Az arcizmok masszázsával tonizálni tudjuk az arcizmainkat és végül a nyirokdrenázzsal pedig azokat a toxinokat, amik felszabadultak, el tudja szállítani a test. 

Milyen mozdulatokból áll a japán arcmasszázs? 

A japán arcmasszázs az anma, egy ősi japán arcmasszázs technikán alapszik. Több mint 7000 éves maga az anma technika és vannak benne úgynevezett shiaczu elemek is, amik a pontnyomásos masszázstechnikát jelentik, tehát vannak benne simító mozdulatok, vannak benne pontnyomásos mozdulatok, amikor az akupresszúrás pontokat kezeljük, és szintén a meridiánokon is simítunk, valamint tartalmaz nagyon finom mozdulatokat, amivel a nyirokdrenázst csináljuk.

A japán arcmasszázs csökkentheti a stresszt is! 

Miért fejlesztették ki a japánok ezt a sajátos arcmasszázst? 

Amennyiben egészségesek vagyunk, akkor az szépségként sugárzik ki az arcunkon át, de egy igazi szakember Japánban akár a szemöldököd vonalából, a szemed állásából, a szád vonalából meg tudja mondani, hogy milyen az egészségi állapotod, milyen a természeted és milyen ember vagy Te. 

Milyen problémákra nyújt gyógyírt a japán arcmasszázs? 

Elsőként a stresszoldásra. Annyira csodálatos hatása van a masszázsnak, hogyha valaki rendszeresen jár és már tudja, hogy miben van része akkor nagyon gyorsan elalszik, vagy egy olyan meditatív állapotba kerül, ami valahol az ébrenlét és az alvás között található. Tehát főleg ajánlom azoknak az embereknek, akik nagyon sokat agyalnak, nem bírnak leállni este, ha lefekszenek, és már pihennének, és egyszerűen csak kattognak-kattognak. Ez a masszázs teljesen beránt, nagyon kellemes, kikapcsolódásban, bőrápolásban is kiváló.